Account Manager Inside Sales - IT - VERVULD

Locatie: Amersfoort, Gelderland
Datum Geplaatst: 06-04-2018
Ben je commercieel gedreven, heb je ervaring met IT hardware (infrastructuur) of sta je er open voor om je hierin te bekwamen en woon je in de regio Amersfoort, lees dan verder...
 
Ter versterking van de afdeling Sales (6 medewerkers), dé spil van onze commerciële organisatie, zijn wij op zoek naar een proactieve en enthousiaste
 
Account Manager Inside Sales

Als Account Manager Binnendienst fungeer je als intermediair tussen de klant en Kannegieter. Je spot opportunities en bent assertief. Je werkt klantorders uit, verwerkt offertes en begeleidt projecten en klanten op zowel commercieel, technisch als administratief gebied. Je verzamelt zowel intern als extern informatie en realiseert samen met je team de gestelde doelen. Je vormt een duo met een Sales Account Manager en legt verantwoording af aan de Brand Manager. 
 
Je uitdaging
  • Benaderen, enthousiasme en overtuigen van nieuwe, bestaande en passieve klanten
  • Inventariseren en vaststellen van (technische) wensen, behoeften en problemen van (potentiële) klanten
  • Zelfstandig onderhandelen
  • Aanleveren en vaststellen van prijzen ten behoeve van calculaties en offertes
  • Het bewaken van het facturatie- en crediteringsproces
  • Uitwerken en coördineren van projecten in het after sales proces
  • Het adequaat afhandelen van klachten
  • Uitvoeren van commercieel account beheer in samenwerking met ‘duo’ Sales Account Manager
  • Signaleren van relevante trends en ontwikkelingen in de markt en deze omzetten in commerciële successen
 
Wie ben je?
Je bent een gedreven relatiebouwer en gaat geen enkele commerciële uitdaging uit de weg. Je vindt het een sport om de gestelde verkooptargets te halen. Je hebt ongeveer twee jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je kunt je goed inleven in de wensen van je klanten en hebt ervaring in orderafhandeling en logistieke processen. Je hebt minimaal een MBO-diploma. Daarnaast is het heel fijn als kennis hebt van MS Office en ervaring met verkoop registratie systemen, bij voorkeur ERP systeem Microsoft Dynamics AX (Axapta). Jouw mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is goed.
 
Wat bieden wij?
Herken jij je in het profiel, dan heten wij je graag welkom in ons team. Kannegieter stimuleert je om eigen initiatief te tonen en je maximale bijdrage te leveren aan de doelstellingen; ons aanbod sluit daarop aan. Dit wordt ook vertaald in salaris, groei en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je gaat werken in een enthousiast team binnen een kennisgedreven organisatie.

Kannegieter
Opgericht in 1959, is groot geworden in de distributie van coaxkabel en sinds jaar en dag door kennis gedreven op het gebied van databekabeling, netwerkapparatuur en slimme distributieoplossingen. Wij leveren goederen en diensten vanuit Amersfoort door geheel Europa. De werkomgeving is te karakteriseren als informeel, no-nonsense, kennis gedreven en resultaatgericht.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Verschoor, bereikbaar op 06-46 72 71 72.
Solliciteren kun je via de knop solliciteren of stuur je CV naar dennis@diferent.nl.


 
of
this job portal is powered by CATS